Vandreferie på Bornholm

På Hotel Klostergaarden kan du møde vandrefolk fra hele verden, der kommer langvejs fra for at opleve nogle af de bedste vandreruter på Bornholm. Øen er et 588 km2 stort vandreparadis og har flere gange opnået international anerkendelse som én af verdens bedste vandredestinationer. Hotel Klostergaarden ligger centralt i det smukke Nordland, hvorfra der kan opleves mange spektakulære ruter rundt på hele Bornholm.

Book dit vandreophold her

splitter

VANDREFERIE PÅ BORNHOLM

Vidunderlige vandreruter

På Hotel Klostergaarden bor I centralt i det smukke Nordland, der rummer nogle af Bornholms mest vidunderlige vandreruter. Her er både kortere og længere ruter helt tæt på Klostergaardens porte. Så hvad enten I er erfarne vandrere eller blot vil på eventyr i den unikke bornholmske natur en enkelt dag, så venter der jer store oplevelser lige uden for døren. I kan enten bruge Klostergaarden som et stemningsfuldt stop på vejen, eller som jeres udgangspunkt for mange af de smukke dagsruter, der også ligger ganske tæt på Klostergaarden.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Download VANDREFERIER her

VANDREFERIE FOR GRUPPEREJSER

Nyd naturen sammen

Rejser I en større gruppe sammen, har I mulighed for at booke hele Hotel Klostergaarden. Det giver jer mulighed for at bruge huset til både dejlig overnatning, gode måltider og en afsluttende festaften. Vi sørger både for en solid morgenbuffet, en sund og lækker madpakke til turen og et dejligt aftensmåltid, som I kan nyde efter en lang dag på de spændende ruter med de smukkeste naturoplevelser.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

BOOK DIN FROKOST PÅ FORHÅND

God energi til hele dagen

På Hotel Klostergaarden kan I bestille en sund og nærende madpakke inkl. snacks til dagens vandrerute. Vi sørger for at sammensætte madpakken, så I får et sundt og varieret måltid, der sikrer jer god energi og en god mæthed til hele dagen. Madpakken koster kr. 95,- pr. person og bestilles i receptionen dagen før inden kl. 10.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

splitter

Vores anbefalinger

Fra Hotel Klostergaarden kan I nemt komme ud i noget af Bornholms mest spektakulære natur og følge både kortere og længere vandreruter. Vi har samlet vores bedste anbefalinger til dagsture her:

KYSTRUTEN TIL GUDHJEM

Direkte udenfor Hotel Klostergaardens porte kan I følge kyststien fra Allinge hele vejen til Gudhjem. Her går I langs klippekyster til Sandkaas Strand, hvor I kan tage en dukkert i bølgerne og nyde en kop kaffe i strandbaren. I kommer igennem flere små kystbyer, det imponerede naturområde Døndalen med Døndalfaldet på 25 m, Helligdomsklipperne og Bornholms Kunstmuseum, hvorfra I kan vælge at sejle det sidste stykke til Gudhjem eller fortsat følge stien langs kysten. Turen tager ca. 3,5 time.

NORDLANDET OG HAMMERSHUS 

Hvis I vil opleve noget af Bornholms allermest spektakulære natur, så tag ruten igennem Nordlandet. Her kommer igennem Sandvig til det enestående landskab på Hammerknuden (Bornholms nordligste punkt). I passerer den idylliske Hammerhavn, der ligger for foden af den majestætiske klippe, hvorpå Hammershus Slotsruin knejser. Når I har mærket historiens vingesus i de gamle bordruiner, kan I fortsætte ruten længere sydpå af Redningsstien, hvor I går højt over de klippefyldte kyster og med en smuk panoramaudsigt over Østersøen. I kan vælge at gå helt til det idylliske fiskerleje Vang, hvor I kan holde en velfortjent pause, nyde øens mindste kunstgalleri eller spise en god frokost. Turen tager ca. 2,5 time.

CIRKELRUTEN & HELLERISTNINGER

Går I mod nord igennem Allinge by til bagsiden af Allinge-Sandvig Stadion, kommer I til Madsebakke. Her finder I Danmarks største samling af helleristninger, der er hugget i stenene for over 3000 år siden. Følger I den gule rute videre over markerne, kommer I snart til den første af de tre cirkelbroer, der har givet ruten sit navn. Den anden cirkelbro møder I i skoven, hvorfra I kan nyde udsigten over Hammerknuden og havet. Den tredje cirkelbro møder I kort før ruten ender ved Hammershus Slotsruin. Turen tager ca. 1 time.

Find flere vandreruter lige her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden