Den allerførste fest

En barnedåb er en helt særlig fest for jer og jeres familie. På Hotel Klostergaarden kan I markere dagen i smukke, idylliske omgivelser, hvor der er plads til både store og små. Vores historiske festlokale og tilstødende stuer danner sammen med vores lukkede gårdhave den perfekte ramme om en fest med plads til både børn og voksne. Her kan I samle jeres nærmeste familie og venner på jeres helt særlige dag og skabe en smuk og stemningsfulde fest for jeres lille ny.

Vi glæder os til at fejre jeres barnedåb sammen med jer.

Få et tilbud på jeres barnedåb

splitter

BARNEDÅB PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Velkommen, lille du

En barnedåb er barnets første fest og en vigtig milepæl for forældrene i barnets liv. Det kræver rammer, der giver jer mulighed for både nærhed og nærvær sammen med jeres lille ny. På Hotel Klostergaarden står vi klar til at forkæle jer og jeres gæster i vores helt særlige idylliske og historiske rammer. Her er plads til en både afslappet og højtidelig stemning til jeres dåbsfest til glæde for både små og store.

Som noget helt særligt, kan I leje hele Klostergaarden og samle jeres nærmeste familie og venner over en hel weekend, hvor I får god til at hygge jer sammen. Det bliver en fest, både I og jeres gæster sent vil glemme.

Hos os kan I holde barnedåben både ude og inde. I vores stemningsfulde gårdhave kan I nyde solen og lyden af bølger fra Østersøen blandt blomstrende buske og duftende frugttræer. I vores idylliske Havestue og tilstødende stuer dækker vi op til både festmiddag, dans og afslapning.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og dåbsbarnet.

Vi tager også gerne hånd om jeres dåbsmenu. Alternativt står vores professionelle køkken til jeres rådighed eller til dem, I ønsker at få til at tilberede maden.

Når festen er forbi, kan I og jeres gæster vælge at overnatte i vores 25 værelser med plads til i alt 47 overnattende gæster. Overnatningen er inklusiv Klostergaardens lækre morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter, som kan nydes, inden I tager afsked med jeres gæster efter en uforglemmelig weekend.

En barnedåb på Hotel Klostergaarden bliver et uvurderligt minde for livet for både børn og voksne. Vi glæder os til at skabe rammerne for festen sammen med jer. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om, hvordan vi kan skabe de bedste rammer om jeres dåbsfest.

splitter

LÆKKERIER FOR BÅDE STORE OG SMÅ

Forkæl jeres gæster

På Hotel Klostergaarden hjælper vores dygtige kok jer med at sammensætte den helt rigtige menu til jeres barnedåb ud fra årstidens råvarer og vores lokale delikatesser. Hvad enten I er til en uformel buffet eller en mere højtidelig tallerkenservering, så sammensætter vi menuen til jer, så jeres gæster går fra bordet både mætte og glade.

På Hotel Klostergaarden kan I enten nyde middagen i vores idylliske Havestue, hvor vi har plads til 50 spisende gæster, eller i festtelt under åben himmel i vores stemningsfulde gårdhave, hvor der er plads til både store og små i havens mange eventyrlige kroge.

DE RETTE RAMMER

Lad os skabe den rigtige stemning

Et smukt bord har stor betydning. Men ofte ligger forskellen i de helt små detaljer. Vores dygtige personale dækker bordet præcis, som I drømmer om med friske blomster, lys og smukke servietter. Hvad enten I holder festen i Havestuen eller i festtelt i vores idylliske gårdhave, kan I vælge imellem runde og firkantede borde og mange andre lækre detaljer.

Ønsker I at lave et særligt ritual i haven med balloner eller lanterne for at fejre jeres lille ny? Ellers ønsker I en særlig form for underholdning?

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at planlægge jeres konfirmation.

EN GOD NATS SØVN

Fest godt, sov godt

Får I gæster langvejsfra, byder Hotel Klostergaarden gerne jeres gæster på en god nats søvn efter en fantastisk fest. Vi har i alt 25 værelser med plads til 47 overnattende gæster, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Alle værelser er indrettet i lette, lyse farver og en smuk nordisk stil. Overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden