En fest er et minde for livet

Skal jeres næste fest eller arrangement være noget helt særligt? På Hotel Klostergaarden har I mulighed for at leje hele hotellet og skabe personlige og stemningsfulde rammer for jeres gæster i de nostalgiske omgivelser. Med plads til 50 gæster i Havestuen og i alt 25 smukke værelser, kan I få plads til både familie, venner eller kollegaer under ét tag, hvad enten det er til bryllup, selskab eller firma-arrangement.

En fest er nemlig ikke bare en fest. Det er et minde for livet.

Kontakt os for et individuelt tilbud

splitter

EN GANSKE SÆRLIG DAG

Hold festen på Hotel Klostergaarden

På Hotel Klostergaarden emmer omgivelserne af nostalgi, traditioner og romantik. Det smukke bindingsværk, de hyggelige havestuer og den idylliske gårdhave er som skabt til at gøre brylluppet, barnedåben, konfirmationen og andre mærkedage til en uforglemmelig oplevelse, både for jer og jeres gæster. Her kan I samle alle under ét tag til en fest fyldt med nærvær, personlighed og kærlighed.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Læs mere

BOOK HELE HOTELLET

Din event på Hotel Klostergaarden

Lad dit firma eller din forening mødes i en uformel og afslappede atmosfære. Klostergaardens nostalgi og traditioner indbyder til ro og refleksion og til at komme hinanden ved både inde og ude. De 25 værelser med plads til 50 gæster, opholdsstuerne, det professionelle køkken og den smukke gårdhave med sine utallige hyggekroge er et ideelt og alsidigt mødested for både venner og kolleger.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Læs mere

splitter

Vores gæster siger

Tak for en dejlig ferie i disse smukke, historiske rammer. Klostergaarden er et helt særligt sted med en helt særlig ånd.
Bente & Frank
Mormor, morfar, børn og børnebørn har nydt en meget fin weekend, hvor vi fejrede bryllupsdag og 80-års fødselsdag. Vi nød alle den smukke have, de fine blomster og den varme velkomst. Stor tak for en fin weekend.
Berit & Bent
Vores første, men aboslut ikke sidste, besøg på Klostergaarden, som vi kan give vores varmeste anbefalinger. God og personlig service, skønne værelser og smuk indretning.
Tine & Allan
I udgiver jer ikke for mere end I er, men I er mere, end I udgiver jer for. Tak for fire gode dage.
Torben & Mette
Hotel Klostergaarden er et super dejligt sted for en ferie, og Patrizia og hendes personale er super fantastiske.
Kim
Man føler sig virkelig godt tilpas i smukke, unikke Hotel Klostergaarden. Her er både venligt personale og en rar atmosfære. Vi har holdt ferie her gennem mange år - og vender helt sikkert tilbage igen.
Elsa Markussen
Hotel Klostergaarden er simpelthen det hyggeligste sted med en rigtig god og skøn atmosfære . Maden var god, men det bedste er den gode og skønne betjening, som gør, at man har lyst til at komme igen og igen.
Steen Søeborg
Vi mødte kun venligt personale på Hotel Klostergaarden, der gav os rigtig gode tips om udflugtsmål. Vi nød meget de hyggelige værelser og den dejlig have med udenfor. Alt var så dejlig nemt tilgængeligt til morgenmad og så var der bonus-slikkage. Mums!
Katarina

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden