Firmafest på Hotel Klostergaarden

Midt i Allinges charmerende gamle bydel ligger Bornholms ældste hotel. På Hotel Klostergaarden kan I både benytte vores stemningsfulde omgivelser og faciliteter til jeres møde, workshops eller teambuilding over flere dage eller holde en helt særlig firmafest for alle jeres medarbejdere. Vores historiske festlokale og tilstødende stuer danner sammen med vores lukkede gårdhave den perfekte ramme om en fest med plads til at tale og feste sammen på kryds og tværs.

Vi glæder os til at tage imod dig og dine kollegaer.

Få et tilbud på jeres firmaarrangement

splitter

FIRMAARRANGEMENT PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Nye udsigter giver nye indsigter

På Hotel Klostergaarden har I mulighed for at kombinere jeres møde eller konference med en firmafest for alle jeres medarbejdere i unikke, stemningsfulde omgivelser, midt i Allinges historiske bydel. Når en lang dag med møder, workshops eller teambuilding er overstået, står vi klar til at forkæle dine medarbejdere med en fest, der er lidt ud over det sædvanlige.

Hvad enten I har booket hele Klostergaarden som mødelokation over flere dage eller blot bruger os til jeres firmafest, så lægger en fest i vores historiske bygninger op til, at der bliver talt sammen på kryds og tværs, enten i vores stemningsfulde stuer eller i gårdhavens mange hyggelige kroge.

Hos os kan I holde festen både ude og inde. I vores lukkede gårdhave kan I holde fest under åben himmel eller i festtelt, mens I nyder solen og lyden af bølger fra Østersøen blandt blomstrende buske og duftende frugttræer. I vores idylliske Havestue og tilstødende stuer dækker vi op til en lidt mere højtidlige festmiddag med plads til både dans og afslapning efter middagen.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og de mange gode snakke på tværs.

Vi tager også gerne hånd om jeres festmenu. Alternativt står vores professionelle køkken til jeres rådighed eller til dem, I ønsker at få til at tilberede maden.

Når festen er forbi, kan I tilbyde jeres medarbejdere overnatning i vores 25 værelser med plads til i alt 47 overnattende gæster. Overnatningen er inklusiv Klostergaardens lækre morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter, som kan nydes, inden I vender tilbage til hverdagen.

Vi glæder os til at skabe rammerne for jeres næste firmafest. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om, hvordan vi sammen kan skabe de bedste rammer for jer.

splitter

NY ENERGI TIL HJERNEN

Sunde råvarer og lækre delikatesser

På Hotel Klostergaarden sørger vi for alle jeres måltider i løbet af jeres firmaarrangement. Vores morgenbuffet byder altid på nybagt brød, hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser. Til frokost serverer vi gerne en let anretning eller også har I mulighed for at leje vores køkken og lave mad sammen. Til aftensmad sammensætter vores dygtige kok en lækker menu til jer ud fra årstidens råvarer og vores lokale delikatesser. Hvad enten I er til en uformel buffet eller en mere højtidelig tallerkenservering, så sammensætter vi menuen til jer, så jeres medarbejdere går fra bordet både mætte og glade.

MØDEFACILITETER

Mødelokaler med højt til loftet

På Hotel Klostergaarden kan I benytte vores idylliske Havestue (plads til 50 personer), når I holder møder hos os. Fra Havestuen har I både adgang til vores hyggelige stuer, hvor der er flere store siddegrupper, samt til vores stemningsfulde gårdhave, hvor der også findes flere forskellige typer siddegrupper. Lejer I jer ind på hele Hotel Klostergaarden, får I alle faciliteterne helt for jer selv.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at planlægge jeres firmaarrangement.

EN GOD NATS SØVN

Energi til nye opgaver

Hvis jeres firmaarrangement strækker sig over flere dage, byder Hotel Klostergaarden gerne jeres medarbejdere på en god nats søvn efter en lang dag med møder eller teambuilding. Vi har i alt 25 værelser med plads til 47 overnattende gæster, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Alle værelser er indrettet i lette, lyse farver og en smuk nordisk stil. Overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden