Selskaber på Hotel Klostergaarden

Der er altid en anledning til at lade sig fejre, så hvorfor ikke gøre det til noget helt specielt? På Hotel Klostergaarden kan I markere dagen i smukke, idylliske omgivelser, hvor der er plads til både store og små. Vores historiske festlokale og tilstødende stuer danner sammen med vores lukkede gårdhave den perfekte ramme om en fest med plads til både børn og voksne. Her kan I samle jeres nærmeste familie og venner på jeres helt særlige dag og skabe nye minder for livet.

Vi glæder os til at fejre jer på Hotel Klostergaarden.

Få et tilbud på jeres selskab

splitter

SELSKAB PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Hip hip hurraaa

Hvad enten I skal fejre rund fødselsdag, bryllupsdag eller jubilæum, så er Hotel Klostergaarden klar til at forkæle jer og jeres gæster i vores helt særlige og stemningsfulde rammer. Midt i Allinges historiske bydel kan I forkæle jeres gæster med en fest, hvor der er plads til en både afslappet og højtidelig stemning til glæde for både små og store.

Som noget helt særligt, kan I leje hele Klostergaarden og samle jeres nærmeste familie og venner over en hel weekend, hvor I får god til at hygge jer sammen. Det bliver en fest, både I og jeres gæster sent vil glemme.

Hos os kan I holde jeres selskab både ude og inde. I vores stemningsfulde gårdhave kan I nyde solen og lyden af bølger fra Østersøen blandt blomstrende buske og duftende frugttræer. I vores idylliske Havestue og tilstødende stuer dækker vi op til både festmiddag, dans og afslapning.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og jeres gæster.

Vi tager også gerne hånd om jeres selskabsmenu. Alternativt står vores professionelle køkken til jeres rådighed eller til dem, I ønsker at få til at tilberede maden.

Når festen er forbi, kan I og jeres gæster vælge at overnatte i vores 25 værelser med plads til i alt 47 overnattende gæster. Overnatningen er inklusiv Klostergaardens lækre morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter, som kan nydes, inden I tager afsked med jeres gæster efter en uforglemmelig weekend.

En fest på Hotel Klostergaarden bliver et uvurderligt minde for livet for både børn og voksne. Vi glæder os til at skabe rammerne for festen sammen med jer. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om, hvordan vi kan skabe de bedste rammer om jeres kommende selskab.

splitter

LÆKRE SPECIALITETER & LOKALE DELIKATESSER

Forkæl jeres gæster

På Hotel Klostergaarden hjælper vores dygtige kok jer med at sammensætte den helt rigtige selskabsmenu ud fra årstidens råvarer og vores lokale delikatesser. Hvad enten I er til en uformel buffet eller en mere højtidelig tallerkenservering, så sammensætter vi menuen til jer, så jeres gæster går fra bordet både mætte og glade.

På Hotel Klostergaarden kan I enten nyde middagen i vores idylliske Havestue, hvor vi har plads til 50 spisende gæster, eller i festtelt under åben himmel i vores stemningsfulde gårdhave, hvor der er plads til både store og små i havens mange eventyrlige kroge.

DE RETTE RAMMER

Lad os skabe den rigtige stemning

Et smukt bord har stor betydning. Men ofte ligger forskellen i de helt små detaljer. Vores dygtige personale dækker bordet præcis, som I drømmer om med friske blomster, lys og smukke servietter. Hvad enten I holder festen i Havestuen eller i festtelt i vores idylliske gårdhave, kan I vælge imellem runde og firkantede borde og mange andre lækre detaljer.

Ønsker I lanterner i havens træer, når mørket falder på? Skal vores DJ spille til den lyse morgen? Ellers ønsker I en særlig form for underholdning?

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at planlægge jeres kommende selskab.

EN GOD NATS SØVN

Fest godt, sov godt

Får I gæster langvejsfra, byder Hotel Klostergaarden gerne jeres gæster på en god nats søvn efter en fantastisk fest. Vi har i alt 25 værelser med plads til 47 overnattende gæster, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Alle værelser er indrettet i lette, lyse farver og en smuk nordisk stil. Overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden