Kom med til folkefest

På Bornholm er der flere gange om året store begivenheder, der får folk fra resten af landet og udlandet til at valfarte til den lille ø i Østersøen. Hvad enten du deltager i Folkemødet, i kokkekonkurrencen ‘Sol over Gudhjem’, skal nyde musikken til Wonderfestiwall eller deltager i de mange kunst- og kulturbegivenheder, så lad Hotel Klostergaarden være din base.

Du kan også søge i ugekalenderen ‘DET SKER’ herunder, så du kan følge med i, hvad der er af arrangementer på Bornholm i lige præcis den uge, hvor du besøger os.

Book ophold

splitter

Det siger vores gæster...

Tak for en dejlig ferie i disse smukke, historiske rammer. Klostergaarden er et helt særligt sted med en helt særlig ånd.
Bente & Frank
Mormor, morfar, børn og børnebørn har nydt en meget fin weekend, hvor vi fejrede bryllupsdag og 80-års fødselsdag. Vi nød alle den smukke have, de fine blomster og den varme velkomst. Stor tak for en fin weekend.
Berit & Bent
Vores første, men aboslut ikke sidste, besøg på Klostergaarden, som vi kan give vores varmeste anbefalinger. God og personlig service, skønne værelser og smuk indretning.
Tine & Allan
I udgiver jer ikke for mere end I er, men I er mere, end I udgiver jer for. Tak for fire gode dage.
Torben & Mette
Hotel Klostergaarden er et super dejligt sted for en ferie, og Patrizia og hendes personale er super fantastiske.
Kim
Man føler sig virkelig godt tilpas i smukke, unikke Hotel Klostergaarden. Her er både venligt personale og en rar atmosfære. Vi har holdt ferie her gennem mange år - og vender helt sikkert tilbage igen.
Elsa Markussen
Hotel Klostergaarden er simpelthen det hyggeligste sted med en rigtig god og skøn atmosfære . Maden var god, men det bedste er den gode og skønne betjening, som gør, at man har lyst til at komme igen og igen.
Steen Søeborg
Vi mødte kun venligt personale på Hotel Klostergaarden, der gav os rigtig gode tips om udflugtsmål. Vi nød meget de hyggelige værelser og den dejlig have med udenfor. Alt var så dejlig nemt tilgængeligt til morgenmad og så var der bonus-slikkage. Mums!
Katarina
splitter
Hotel Klostergaarden