Spil golf på Bornholm

Lad Hotel Klostergaarden danne den hyggelige og stemningsfulde ramme om jeres næste golfophold, mens I nyder spændende udfordringer og store naturoplevelser på de unikke bornholmske golfbaner. Lad os gøre jeres næste golfophold til en mindeværdig oplevelse med både golf, gourmet og gode stunder i smukke omgivelser.

Book dit golfophold her

splitter

SPIL GOLF PÅ BORNHOLM

Golf i spektakulære omgivelser

Hos Klostergaarden mødes golfspillere fra nær og fjern for at nyde de stemningsfulde omgivelser, mens der arbejdes hårdt på at få handicappet ned på de udfordrende bornholmske baner i løbet af dagen. Inden for blot 30 minutters kørsel fra os, finder I fire helt særlige golfbaner, hvor der er store oplevelser at hente for både nybegynderne, og for dem, hvor handicappet er helt i bund. Efter en god dag på banerne, kan I nyde en dejlig aften i Allinge by og i Klostergaardens hyggelige gård.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se vores golfophold her

SPAR 10 % PÅ VÆRELSESPRISEN

Få dit golfophold til en god pris

Som medlem af Gudhjem Golfklub, får du altid 10 % på værelsesprisen hos os. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage alle vennerne med, når du booker dit næste golfophold. Hos Klostergaarden kan I nyde en rolig nat i smukke omgivelser og gå ombord i vores lækre morgenbuffet, inden en ny dag kalder på banerne.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se vores golfophold her

LAD OS SØRGE FOR DINE BOOKINGER

Ingen golf uden gourmet

Findes der noget bedre end at nyde et glas køligt hvidvin med udsigt over Østersøen, mens I nyder en dejlig middag i en af Allinges bedste restauranter efter en lang dag på banerne? Lad os booke bord til jer allerede nu, så I ikke skal tænke på tidsbestillinger, mens I retter jeres tee. Vi kan nemlig godt lide, at vores gæster både sover godt og spiser godt.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Få anbefalinger til restauanter her

splitter

VÆLG DEN RETTE BANE TIL JER

Nordbornholm Golfklub

I Nordbornholms Golfklub kan I spille på nogle Bornholms bedste baner, både Old Course og New Course. Her er god plads, brede fairways og store greens, der giver jer god mulighed for at forfine jeres lange slag.

Gudhjem Golfklub

Hos Gudhjem Golfklub får I mulighed for at spille på nogle af landets smukkeste baner. Her venter jer spændende udfordringer med både klippe- og skovlandskaber, højdeforskelle og udsigt over Østersøen – og med god plads til både nybegyndere og jer med det lave handicap.

Bornholms Golfklub

Bornholms Golfklub er en mindre klub, hvor kan I hygge jer sammen hele familien på deres 9 hullers Pay & Play bane eller gå deres 18 huller Robbedale bane, der ligger midt i den smukke bornholmske natur.

Nexø Golfklub

Hos Nexø Golfklub kan I nyde udfordringerne på deres smukke 18 hullers bane eller hygge sammen med en afslappet omgang Pay & Play golf på Bornholms sydligste bane. Efter en lang dag på banen, kan I slappe af på Dueodde Strand, der er én af Nordeuropas smukkeste.

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden