Tag vennerne med til Bornholm

På Hotel Klostergaarden har vi plads til i alt 47 personer fordelt på 25 enkelt- og dobbeltværelser. Her kan I bo i lyse, lækre værelser med udsigt til enten havet, haven eller de bornholmske klipper. Rejser I sammen i en gruppe på 15 personer eller derover, kan I nyde Klostergaardens gruppefordele, hvor vi bl.a. tilbyder alle måltider på hotellet. Vi glæder os til at tage imod jer alle sammen.

Kontakt os

splitter

GRUPPEREJSE

Ferie for hele flokken

På Hotel Klostergaarden kan I enten leje hele eller dele af hotellet til jeres selskab. Hvad enten I har brug for værelser til jeres festgæster, er en forening eller arbejdsplads, der rejser sammen eller blot en stor familie, der ønsker at holde ferie sammen. Så har vi plads til jer.

Hvis I er mere end 15 personer i selskabet, kan I nyde vores gruppefordele, hvor vi bl.a. tilbyder både morgenbuffet og aftensmåltider til grupperejser.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167

MUSIK, DEMOKRATI ELLER KUNST

Kom med til folkefest

På Bornholm finder der flere gange om året store begivenheder sted, der får folk fra resten af landet og udlandet til at valfarte til den lille ø i Østersøen. Hvad enten du deltager i Folkemødet i Allinge, skal nyde musikken til Wonderfestiwall i Slotslyngen eller deltager i de mange kunst- og kulturbegivenheder, der foregår på Bornholm, så lad Hotel Klostergaarden være din base. Her kan du slappe af i smukke, rolige omgivelser og samle kræfter til en ny dag med store oplevelser.

Se de aktuelle begivenheder lige her

Hvis I rejser sammen som en gruppe, så få et individuelt tilbud hos vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

BO GODT, SOV GODT

Værelser til alle

På Hotel Klostergaarden har vi i alt 25 smukke værelser, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Vores dobbeltværelser findes både med dobbeltseng eller twin beds. Flere af værelserne har egen indgang fra gårdhaven.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

Hvis I rejser sammen som en gruppe, så få et individuelt tilbud hos vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

TEAMBUILDING

Lav mad i Lauras køkken

I Klostergårdens stemningsfulde køkken, kan I hygge jer sammen med at lave mad. Køkkenet er som taget ud af Matador og kan danne en nostalgisk ramme om jeres næste måltid. Vi stiller lokalerne til rådighed, I sørger for resten. Tilbuddet er forbeholdt hotellets gæster.

LAURAS KØKKEN er inkl. alle køkkenredskaber og -maskiner samt adgang til restauranten fra kl. 16-22. Prisen er  v. max. 10 personer.

Kr. 5.000,-

Kontakt vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden