Hold en pause fra hverdagen

Når I træder ind ad døren hos Hotel Klostergaarden, sænker skuldrene sig med det samme. Her byder vi jer velkommen til en oase af ro og lader vores stemningsfulde omgivelser og lækre, lyse værelser danne den perfekte ramme om jeres næste pause fra hverdagen med plads til forkælelse, nærvær og masser af hygge.

Hos os er I langt væk hjemmefra og helt tæt på hinanden.

Book jeres Luksus-ophold her

splitter

LUKSUSOPHOLD | FORÅR

Tag en pause fra hverdagen

Nogle gange er den største luksus i livet de mindste ting. Tid til at læse en god bog. Lange gåture langs vandet. At gå på opdagelse i nye omgivelser. På Hotel Klostergaarden står vi klar til at forkæle jer, når I tjekker ind for at tjekke ud af hverdagen.

Nyd vores Luksus-ophold  med 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. en flaske bobler på værelset ved ankomst. Prisen er gældende i april og maj og er for to personer i delt dobbeltværelse:

Kr. 2.820,-

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

NYD BOBLER PÅ HUSETS REGNING

Lad os forkæle jer

Når I tjekker ind på jeres værelse, venter der jer en dejlig flaske bobler, som I kan nyde når som helst under jeres ophold. Det er en gave fra os til jer.

Husk også, at Bornholm kendt for sine lækre restauranter. Vi hjælper gerne med både anbefalinger og bordbestilling til de bedste restauranter i området. For os er det nemlig vigtigt, at vores gæster både spiser godt og sover godt. Vi glæder os til at forkæle jer.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

SOV SØDT

Se vores smukke værelser

På Hotel Klostergaarden har vi i alt 25 smukke værelser, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Vores dobbeltværelser findes både med dobbeltseng eller twin beds. Så hvad enten I er et ægtepar eller et venindepar, der vil dele et værelse, så har vi også plads til jer.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden