Familieferie på Bornholm

På Hotel Klostergaarden kan I gå eller cykle til mange af øens store oplevelser, så selv de mindste i familien kan følge med. Her bor I midt i Allinge by, men samtidig tæt på nogle af Bornholms mest spektakulære naturoplevelser. I Klostergaardens lukkede gårdhave er der fyldt med gode gemmesteder og hyggelige kroge, hvor både børn og voksne kan nyde en stille stund, mens I samler kræfter til nye bornholmske eventyr.

Kontakt os

splitter

FERIE PÅ BORNHOLM

Fantastisk familieferie

Bornholm er et paradis for børnefamilier. Her er I langt væk fra hverdagen, men helt tæt på utallige fantastiske oplevelser. Hvad enten I er til vilde adrenalinkick, hyggelige strandture, leg på klipperne eller store seværdigheder, så er I tæt på det hele hos Hotel Klostergaarden.

Nyd en dejlig familieferie med 3 overnatninger inkl. vores lækre morgenbuffet i havestuen. Tilbuddet gælder for 2 voksne og 2 børn (op til 12 år) i to værelser ved siden af hinanden. Valgfri ankomstdag. Prisen er gældende for ophold i april-maj og september-oktober:

Kr. 6.000,-

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

FERIE MED EVENTYR

Aktiv ferie for hele familien

En ferie på Bornholm er en aktiv ferie. Ganske simpelt, fordi her er så meget at se og opleve. Har I store børn, kan I zipline over Opalsøen, prøve kræfter med klatring, se verden fra oven i trætopbanerne eller opleve naturen på MTB. Har I mindre børn, kan I besøge Brændegårdshavens vandland, grave efter fossiler og dinosaurknogler, opleve den eksotiske skov i Døndalen og meget mere.

Hos os kan I bestille en sund og nærende madpakke, inkl. snacks til hele dagen, så I ikke behøver at tænke over det. Madpakken koster kr. 95,- pr. person og bestilles i receptionen dagen før inden kl. 10.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

SOV SØDT

Se vores smukke værelser

På Hotel Klostergaarden har vi i alt 25 smukke værelser med kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Vores dobbeltværelser findes enten med dobbeltseng eller twin beds, og så er der plads til en ekstra opredning eller to til familiens mindste.

Booker I to eller tre værelser (hvis I vil have bedsteforældrene med), kan I få jeres helt egen indgang til jeres familieområde.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Vores anbefalinger

Der er utrolig meget at opleve på Bornholm for en børnefamilie – og det bedste af det hele er, at det hele er tæt på. Vi arbejder tæt sammen med Destination Bornholm, så vi kan sikre jer de bedste anbefalinger til masser af gode oplevelser på Bornholm.

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden