Bryllup i nostalgiske rammer

For foden af kirken i Allinge, ligger Hotel Klostergaardens idylliske have. Her hersker blomstrende stokroser og duftende frugttræer, som kærligt indbyder til en bryllupsfest i romantiske, historiske rammer. Hvad enten I ønsker at blive viet i kirken eller i Klostergaardens smukke have, så lad os danne rammen om jeres bryllupsfest. Her kan I samle jeres nærmeste familie og venner på jeres helt særlige dag og skabe den personlige og intime stemning, som minder for livet af gjort af.

Vi glæder os til at fejre kærligheden sammen med jer.

Få et tilbud på jeres bryllupsfest

splitter

BRYLLUP PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Det øjeblik, du aldrig glemmer

Et bryllup fortjener nogle helt særlige omgivelser, hvor I sammen kan skabe minder for livet. I Hotel Klostergaarden romantiske og nostalgiske rammer, har I mulighed for at skabe en uforglemmelig og festlig dag sammen med dem, der betyder allermest for jer. De idylliske omgivelser og historiske rammer, giver på samme tid en afslappet og højtidelig stemning til jeres bryllupsfest.

Som noget helt særligt, kan I leje hele Klostergaarden og samle jeres nærmeste familie og venner til en intim og personlig fest over en hel weekend. Det bliver en fest, både I og jeres gæster sent vil glemme.

Hos os kan I holde festen både ude og inde. I vores stemningsfulde gårdhave, kan I nyde solen og lyden af bølger fra Østersøen blandt blomstrende buske og duftende frugttræer. I vores idylliske Havestue og tilstødende stuer dækker vi op til både festmiddag, dans og afslapning.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og hinanden.

Jeres bryllupsmiddag sørger vi også gerne for. Alternativt står vores professionelle køkken til jeres rådighed eller til dem, I ønsker at få til at tilberede jeres bryllupsmiddag.

Når festen er forbi, kan I og jeres gæster gå til ro i vores 25 værelser med plads til i alt 47 overnattende gæster. Overnatningen er inklusiv Klostergaardens lækre morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter, som kan nydes, mens I åbner jeres bryllupsgaver og tager afsked med jeres gæster efter en uforglemmelig aften.

Bryllup på Hotel Klostergaarden bliver et uvurderligt minde for livet. Både for dig og dine gæster. Vi glæder os til at skabe rammerne for festen sammen med jer. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om, hvordan vi kan skabe den perfekte bryllupsfest for jer.

EN HELT SÆRLIG BRYLLUPSMIDDAG

Forkæl jeres gæster

På Hotel Klostergaarden hjælper vores dygtige kok jer med at sammensætte den helt rigtige bryllupsmenu ud fra årstidens råvarer og vores lokale delikatesser. Hvad enten I er til en uformel buffet eller en mere højtidelig tallerkenservering, så sammensætter vi menuen til jer, så jeres gæster går fra bordet både mætte og glade.

På Hotel Klostergaarden kan I enten nyde middagen i vores idylliske Havestue, hvor vi har plads til 50 spisende gæster, eller under åben himmel i vores stemningsfulde gårdhave, hvor der er plads til både store og små i havens mange eventyrlige kroge.

DE RETTE RAMMER

Lad os skabe den rigtige stemning

Et smukt bord har stor betydning. Men ofte ligger forskellen i de helt små detaljer. Vores dygtige personale dækker bordet præcis, som I drømmer om med friske blomster, lys og smukke servietter. Hvad enten I holder festen i Havestuen eller i festtelt i vores idylliske gårdhave, kan I vælge imellem runde og firkantede borde og mange andre lækre detaljer.

Ønsker I lanterne i træerne, når mørket falder på? Skal vores DJ spille til den lyse morgen? Ellers ønsker I en særlig form for underholdning?

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at planlægge jeres bryllupsfest.

EN GOD NATS SØVN

Fest godt, sov godt

På Hotel Klostergaarden kan I invitere alle jeres bryllupsgæster på en god nats søvn efter en fantastisk fest. Vi har i alt 25 værelser med plads til 47 overnattende gæster, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Alle værelser er indrettet i lette, lyse farver og en smuk nordisk stil. Overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden