Værd at vide om dit ophold

En ferie på Hotel Klostergaarden er noget ganske særligt. Her træder du ind i en oase af ro, hvor skuldrene sænker sig og pulsen falder i det øjeblik, du træder ind igennem porten. Her tager vi os godt af dig, så du ikke skal tænke på andet end at nyde livet. Vi har derfor samlet lidt, der er værd at vide om dit ophold her hos os.

Vil du reservere med det samme? Klik her

splitter

Morgenbuffet i Havestuen

På Hotel Klostergaarden kan du hver dag nyde en lækker morgenbuffet i Havestuen. Her byder vi på nybagt brød, hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser, så du får god energi til en ny dag med store oplevelser. Morgenbuffeten serveres hver dag fra kl. 8 – 9.30. Hvis du har andre ønsker, kan det aftales med vores reception.

Havbad fra klipperne

Findes der noget bedre end et havbad fra morgenstunden? Hos os er du aldrig langt fra vandet, så start dagen med at tage din morgenkåbe på, smid et håndklæde over skulderen og gå 200 meter langs vandet mod syd. Her kan du springe i havets blå bølger direkte fra klippeplatformen og få den perfekte start på en ny dag.

Yoga på Sandkaas Strand

Hvis du går af strandstien mod syd til Sandkaas Strand, kan du hver morgen kl. 9 være med til yoga på stranden og lade morgensolen varme din krop. Find din indre ro og få ny energi til flere store oplevelser.

Frokost på Nordbornholms Røgeri

Du er på ferie midt i Østersøen, og derfor må du naturligvis ikke snyde dig selv for Bornholms lækre specialiteter – og især ikke vores røgede fisk. Hotel Klostergaarden ligger ganske tæt på Nordbornholms Røgeri, hvor der er frisk fisk og andre lækkerier for både børn og voksne. Se mere her.

Is på Sandvig Havn

Fra Hotel Klostergaarden er der kun en kort gå- eller cykeltur til Sandvig Havn, hvor du finder ét af Bornholms bedste is-steder, som også serverer den lækreste barista kaffe hos IS Kalas. Sæt dig på de varme klipper med fødderne i vandet og nyd en stille stund med udsigt over Østersøen med alt det bedste af Bornholm.

Mad & musik

På Hotel Klostergaarden tilbyder vi jazz og grillmad i gårdhaven flere gange i højsæsonen. Ellers kan du også besøge vores næsten-nabo, det hyggelige Gæstgiveren i Allinge. Her kan du nyde god mad af bornholmske råvarer, tilberedt på grillen, sammen med lækre vine og øl, som du nyder ved langbordene i gårdhaven. I højsæsonen kan du opleve flere store, danske musiknavne på scenen. På vejen hjem til Klostergaarden får du den smukkeste solnedgang over Østersøen. Se Gæstgiverens musikprogram her.

splitter

Vores gæster siger

Tak for en dejlig ferie i disse smukke, historiske rammer. Klostergaarden er et helt særligt sted med en helt særlig ånd.
Bente & Frank
Mormor, morfar, børn og børnebørn har nydt en meget fin weekend, hvor vi fejrede bryllupsdag og 80-års fødselsdag. Vi nød alle den smukke have, de fine blomster og den varme velkomst. Stor tak for en fin weekend.
Berit & Bent
Vores første, men aboslut ikke sidste, besøg på Klostergaarden, som vi kan give vores varmeste anbefalinger. God og personlig service, skønne værelser og smuk indretning.
Tine & Allan
I udgiver jer ikke for mere end I er, men I er mere, end I udgiver jer for. Tak for fire gode dage.
Torben & Mette
Hotel Klostergaarden er et super dejligt sted for en ferie, og Patrizia og hendes personale er super fantastiske.
Kim
Man føler sig virkelig godt tilpas i smukke, unikke Hotel Klostergaarden. Her er både venligt personale og en rar atmosfære. Vi har holdt ferie her gennem mange år - og vender helt sikkert tilbage igen.
Elsa Markussen
Hotel Klostergaarden er simpelthen det hyggeligste sted med en rigtig god og skøn atmosfære . Maden var god, men det bedste er den gode og skønne betjening, som gør, at man har lyst til at komme igen og igen.
Steen Søeborg
Vi mødte kun venligt personale på Hotel Klostergaarden, der gav os rigtig gode tips om udflugtsmål. Vi nød meget de hyggelige værelser og den dejlig have med udenfor. Alt var så dejlig nemt tilgængeligt til morgenmad og så var der bonus-slikkage. Mums!
Katarina
splitter
Hotel Klostergaarden