Fald i søvn til lyden af havet

På Hotel Klostergaarden kan I nyde udsigten til enten havet, haven eller de charmerende bygninger i Allinges gamle bydel, mens I falder i søvn til den sagte lyd af Østersøens bølger, der slår ind mod klippekysten. Alle vores 25 værelser er holdt i lyse, nordiske farver med en charmerende indretning og moderne bekvemmeligheder. Vi tilbyder både dobbelt- og twin værelser, enkeltværelser og et par familieværelser med tre sovepladser eller dobbeltseng og køjeseng.

Reserver et af vores værelser her

splitter
splitter

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Værd at vide, når du bor på Klostergaarden

Læs mere her

splitter

EN GOD START PÅ DAGEN

Nyd morgenmaden i Havestuen

På Hotel Klostergaarden ved vi, at en god start på dagen er vigtig, når I skal ud på eventyr og opleve øen i løbet af dagen. Derfor kan I hver morgen nyde en dejlig morgenmadsbuffet i Havestuen i forbindelse med jeres ophold. Her byder vi både på nybagt brød, hjemmelavede specialiteter og lokale delikatesser.

Morgenmaden serveres alle dage fra kl. 08.00 til 09.30. Ønsker I at få morgenmaden serveret tidligere, kan det aftales med receptionen.

Book ophold

HOS OS ER DET ALTID TID TIL KAFFE

En let anretning under æbletræerne

På Hotel Klostergaarden kan I hver eftermiddag nyde en god kop kaffe med hjemmebagt kage i vores stemningsfulde gårdhave. Måske er I mere til et glas kølig vin med en let tapasanretning, som vi serverer fra kl. 15.00 til 21.30, mens I nyder aftenlyset og mærker dagen går på hæld.

Book ophold

splitter
Hotel Klostergaarden