Cykelferie på Bornholm

På Hotel Klostergaarden bor du lige midt i et af Nordeuropas mest veludførte og smukkeste cykelvejnet, hvor storslåede naturoplevelser og spændende seværdigheder er en uvilkårlig del af turen. Her finder du 230 km skiltede cykelruter, der både fører dig langs klippefyldte kyster, igennem idylliske byer og smukke skove. Hvad enten du kører racer, MTB eller med familiens mindste i cykelanhænger, så er der cykelruter, der passer lige præcis til dig.

Book din cykelferie her

splitter

CYKELFERIE PÅ BORNHOLM

Cykelferier til både fart og familier

På Hotel Klostergaarden bor I centralt i det smukke Nordland, der rummer nogle af Bornholms mest spektakulære cykelruter. Hvad enten I kører racer, MTB eller på tandem, så finder I de smukkeste ruter lige udenfor Klostergaardens porte. Har I hang til fart og farligt terræn? Eller nyder I blot turen sammen med familiens mindste i cykelanhænger? Lige meget hvad, så venter der jer store oplevelser lige udenfor døren. I kan enten bruge Klostergaarden som et hyggeligt og tiltrængt stop på vejen eller som jeres udgangspunkt for mange af de smukke cykelruter, der ligger ganske tæt på.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167

CYKELFERIE FOR ALLE

Følg din egen rute

På Hotel Klostergaarden får vi både besøg af professionelle cykelhold, MTB-entusiaster og familier på cykelferie. For på Bornholm kan I finde cykelruter for enhver smag og niveau. Hvad enten I vil udfordres på terræn og stigninger eller vil cykle på de nedlagte jernbanespor – der i dag er børnevenlige cykelstier langt fra trafikken – så er I garanteret en helt særlig ferie med store oplevelser på to hjul. Vi hjælper gerne med anbefalinger til gode ruter.

Download GUIDEN OVER CYKELRUTER her

Hvis I rejser sammen som en gruppe, så få et individuelt tilbud hos vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

LEJ EN FERIECYKEL

Cykeludlejning

På Hotel Klostergaarden arbejder vi tæt sammen med Nordbornholms Cykeludlejning, hvor I både kan leje almindelige cykler, road bikes, MTB og Christianiacykler til jeres ferie. Så hvis I vil slippe for bøvlet med en cykelanhænger på bilen, så lej gode kvalitetscykler direkte hos Nordbornholms Cykeludlejning.

Book jeres cykeludlejning her

Hvis I rejser sammen som en gruppe, så få et individuelt tilbud hos vores værtinde Patrizia på info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

BOOK DIN FROKOST PÅ FORHÅND

God energi til hele dagen

På Hotel Klostergaarden kan I bestille en sund og nærende madpakke inkl. snacks til dagens cykeltur. Vi sørger for at sammensætte madpakken, så I får et sundt og varieret måltid, der sikrer jer god energi og en god mæthed til hele dagen. Madpakken koster kr. 95,- pr. person og bestilles i receptionen dagen før inden kl. 10.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden