Ferier, du aldrig glemmer

Hvad enten du er til kultur, natur, sport eller gourmet, byder Hotel Klostergaarden på hyggelige og stemningsfulde rammer tæt på de største seværdigheder på Bornholm. Beliggende centralt i Allinges gamle bydel, tæt på havn, restauranter, havet og naturstier, er du aldrig langt fra store oplevelser, når du bor hos os.

Herunder kan du vælge lige præcis den type ferie, der passer dig bedst. Vi glæder os til at se dig.

Book din ferie hos os her

splitter

Det siger vores gæster...

Tak for en dejlig ferie i disse smukke, historiske rammer. Klostergaarden er et helt særligt sted med en helt særlig ånd.
Bente & Frank
Mormor, morfar, børn og børnebørn har nydt en meget fin weekend, hvor vi fejrede bryllupsdag og 80-års fødselsdag. Vi nød alle den smukke have, de fine blomster og den varme velkomst. Stor tak for en fin weekend.
Berit & Bent
Vores første, men aboslut ikke sidste, besøg på Klostergaarden, som vi kan give vores varmeste anbefalinger. God og personlig service, skønne værelser og smuk indretning.
Tine & Allan
I udgiver jer ikke for mere end I er, men I er mere, end I udgiver jer for. Tak for fire gode dage.
Torben & Mette
Hotel Klostergaarden er et super dejligt sted for en ferie, og Patrizia og hendes personale er super fantastiske.
Kim
Man føler sig virkelig godt tilpas i smukke, unikke Hotel Klostergaarden. Her er både venligt personale og en rar atmosfære. Vi har holdt ferie her gennem mange år - og vender helt sikkert tilbage igen.
Elsa Markussen
Hotel Klostergaarden er simpelthen det hyggeligste sted med en rigtig god og skøn atmosfære . Maden var god, men det bedste er den gode og skønne betjening, som gør, at man har lyst til at komme igen og igen.
Steen Søeborg
Vi mødte kun venligt personale på Hotel Klostergaarden, der gav os rigtig gode tips om udflugtsmål. Vi nød meget de hyggelige værelser og den dejlig have med udenfor. Alt var så dejlig nemt tilgængeligt til morgenmad og så var der bonus-slikkage. Mums!
Katarina
splitter

SOV SØDT

Se vores smukke værelser

På Hotel Klostergaarden har vi i alt 25 smukke værelser, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Vores dobbeltværelser findes både med dobbeltseng eller twin beds. Så hvad enten I er et ægtepar eller et venindepar, der vil dele et værelse, så har vi også plads til jer.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

Hotel Klostergaarden