Konfirmation i historiske omgivelser

Når frugttræerne begynder at blomstre i Hotel Klostergaardens idylliske have, springer årets konfirmander ud og beriger os med deres ungdoms mod og vilje. Derfor holder vi særligt meget af at danne ramme om øens mange konfirmationsfester i vores helt særlige historiske omgivelser. Her kan I samle jeres nærmeste familie og venner på jeres helt særlige dag og skabe den personlige og stemningsfulde fest, som jeres konfirmand fortjener på sine første skridt ud i voksenlivet.

Vi glæder os til at fejre konfirmationen sammen med jer.

Få et tilbud på jeres konfirmation

splitter

KONFIRMATION PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Et skridt nærmere voksenlivet

En konfirmation er en vigtig milepæl for både børn og forældre, og det kræver rammer, der giver jer mulighed for både nærhed og nærvær sammen med jeres skønne konfirmand. På Hotel Klostergaarden står vi klar til at forkæle jer og jeres gæster i vores helt særlige idylliske og historiske rammer. Her er plads til en både afslappet og højtidelig stemning til jeres konfirmationsfest til glæde for både unge og gamle.

Som noget helt særligt, kan I leje hele Klostergaarden og samle jeres nærmeste familie og venner over en hel weekend, hvor I får god til at hygge jer sammen. Det bliver en fest, både I og jeres gæster sent vil glemme.

Hos os kan I holde konfirmationen både ude og inde. I vores stemningsfulde gårdhave kan I nyde solen og lyden af bølger fra Østersøen blandt blomstrende buske og duftende frugttræer. I vores idylliske Havestue og tilstødende stuer dækker vi op til både festmiddag, dans og afslapning.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og konfirmanden.

Vi tager også gerne hånd om jeres konfirmationsmenu. Alternativt står vores professionelle køkken til jeres rådighed eller til dem, I ønsker at få til at tilberede jeres selskabsmenu.

Når festen er forbi, kan I og jeres gæster vælge at overnatte i vores 25 værelser med plads til i alt 47 overnattende gæster. Overnatningen er inklusiv Klostergaardens lækre morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og lokale specialiteter, som kan nydes, inden I tager afsked med jeres gæster efter en uforglemmelig weekend.

En konfirmation på Hotel Klostergaarden bliver et uvurderligt minde for livet for både børn og voksne. Vi glæder os til at skabe rammerne for festen sammen med jer. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om, hvordan vi kan skabe de bedste rammer om jeres konfirmation.

splitter

EN HELT SÆRLIG MILEPÆL

Forkæl jeres gæster

På Hotel Klostergaarden hjælper vores dygtige kok jer med at sammensætte den helt rigtige menu til jeres konfirmation ud fra årstidens råvarer og vores lokale delikatesser. Hvad enten I er til en uformel buffet eller en mere højtidelig tallerkenservering, så sammensætter vi menuen til jer, så jeres gæster går fra bordet både mætte og glade.

På Hotel Klostergaarden kan I enten nyde middagen i vores idylliske Havestue, hvor vi har plads til 50 spisende gæster, eller i festtelt under åben himmel i vores stemningsfulde gårdhave, hvor der er plads til både store og små i havens mange eventyrlige kroge.

DE RETTE RAMMER

Lad os skabe den rigtige stemning

Et smukt bord har stor betydning. Men ofte ligger forskellen i de helt små detaljer. Vores dygtige personale dækker bordet præcis, som I drømmer om med friske blomster, lys og smukke servietter. Hvad enten I holder festen i Havestuen eller i festtelt i vores idylliske gårdhave, kan I vælge imellem runde og firkantede borde og mange andre lækre detaljer.

Ønsker I lanterne i træerne, når mørket falder på? Skal vores DJ spille til den lyse morgen? Ellers ønsker I en særlig form for underholdning?

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at planlægge jeres konfirmation.

EN GOD NATS SØVN

Fest godt, sov godt

Får I gæster langvejsfra, byder Hotel Klostergaarden gerne jeres gæster på en god nats søvn efter en fantastisk fest. Vi har i alt 25 værelser med plads til 47 overnattende gæster, hvor I enten kan nyde et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. Alle værelser er indrettet i lette, lyse farver og en smuk nordisk stil. Overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Skriv eller ring til vores værtinde Patrizia på
info@hotelklostergaarden.dk eller tlf. 5648 0167.

Se alle vores værelser her

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden