Venlighed og godt værtsskab

Det er det, der kendertegner Hotel Klostergaarden. Alle os, der arbejder her, elsker Bornholm, og Allinge i særdeleshed, og vi guider dig derfor altid gerne til de bedste steder på øen, hvad enten du vil nyde solen, naturen, de historiske seværdigheder eller den lækre bornholmske gourmet. Mest af alt elsker vi Hotel Klostergaarden, og vi glæder os til at dele vores unikke, historiske rammer med dig og hygge om dig i vores stemningsfulde stuer og idylliske gårdhave.

Velkommen til Hotel Klostergaarden.

Brug for gode råd om dit ophold? Kontakt os lige her

VORES TEAM

Personalet på Klostergaarden

Mange af vores gæster har besøgt os igennem flere år og i flere generationer. De kommer, fordi de elsker de stemningsfulde rammer og den idylliske ro. Men de kommer også, fordi vores værtinde Patrizia og hendes dygtige medarbejdere elsker at have gæster. Deres hjælpsomhed, venlighed og høje serviceniveau, betyder, at du blot skal slappe af, føle dig hjemme og nyde dit besøg på Danmarks dejligste ø.

Udover at hygge om dig, hjælper vi også gerne med hemmelige tips og gode råd til din planlægning af de mange spektakulære oplevelser, der venter dig på Bornholm. Alt sammen for at gøre dit besøg på øen og på Hotel Klostergaarden til noget ganske særligt. Igen og igen.

Klik her, hvis vi skal reservere dit værelse

splitter

HOTELLETS VÆRTINDE

Mød Patrizia

Vores værtinde Patrizia har mere end 30 års erfaring fra hoteller og restauranter i både ind- og udland. Hun er serviceminded til fingerspidserne og ved derfor alt om, hvor meget de små detaljer betyder for en god ferie i stemningsfulde rammer. Når du møder Patrizia, er du slet ikke i tvivl om, at hun elsker at have gæster, og sammen med sit dygtige hold, gør hun alt for, at du skal have en ferie med lutter gode minder.

Mange af vores gæster har besøgt os igennem flere år og flere generationer, så Patrizias mål er selvfølgelig, at du også kommer tilbage til Hotel Klostergaarden næste gang, du besøger Bornholm.

Ja tak, jeg vil gerne booke et værelse

splitter

NYSGERRIG EFTER MERE?

Lær os bedre at kende

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Hotel Klostergaarden