Hotel Klostergaarden

Jazz og pizza buffet torsdag den 11. august –  se under gode tips

BORNHOLMS ÆLDSTE HOTEL

Om Klostergaarden

Klostergaarden er Bornholms ældste hotel. Siden 1901 har det budt gæster velkommen fra nær og fjern.

Hotellet er indrettet i en hyggelig gammel firlænget bygård kun 50 meter fra kysten og ca. 100 meter fra stranden. Det ligger i et roligt kvarter i den gamle bydel få minutters gang fra Allinge centrum.

Hotellet er løbende renoveret gennem årene. Den gamle stil og hygge er så vidt muligt bibeholdt. Hotellets gamle historie er således stadig synlig i de fleste af bygningerne, hvor bindingsværket er bevaret.

Mere om os Book ophold

splitter

VI TILBYDER

Et mindeværdigt ophold

Et charmerende hotel i Allinge på Bornholm. Tæt på by og strand, med den dejligste gårdhave.

Vores personale står klar til at give dig et mindeværdigt ophold.

Book Ophold

Begivenheder på øen
Arrangementer på Klostergaarden
Se vores værelser
Gode tips fra os til dig
splitter

Vores gæster siger

Tak for en dejlig ferie i disse smukke, historiske rammer. Klostergaarden er et helt særligt sted med en helt særlig ånd.
Bente & Frank
Mormor, morfar, børn og børnebørn har nydt en meget fin weekend, hvor vi fejrede bryllupsdag og 80-års fødselsdag. Vi nød alle den smukke have, de fine blomster og den varme velkomst. Stor tak for en fin weekend.
Berit & Bent
Vores første, men aboslut ikke sidste, besøg på Klostergaarden, som vi kan give vores varmeste anbefalinger. God og personlig service, skønne værelser og smuk indretning.
Tine & Allan
I udgiver jer ikke for mere end I er, men I er mere, end I udgiver jer for. Tak for fire gode dage.
Torben & Mette
Hotel Klostergaarden er et super dejligt sted for en ferie, og Patrizia og hendes personale er super fantastiske.
Kim
Man føler sig virkelig godt tilpas i smukke, unikke Hotel Klostergaarden. Her er både venligt personale og en rar atmosfære. Vi har holdt ferie her gennem mange år - og vender helt sikkert tilbage igen.
Elsa Markussen
Hotel Klostergaarden er simpelthen det hyggeligste sted med en rigtig god og skøn atmosfære . Maden var god, men det bedste er den gode og skønne betjening, som gør, at man har lyst til at komme igen og igen.
Steen Søeborg
Vi mødte kun venligt personale på Hotel Klostergaarden, der gav os rigtig gode tips om udflugtsmål. Vi nød meget de hyggelige værelser og den dejlig have med udenfor. Alt var så dejlig nemt tilgængeligt til morgenmad og så var der bonus-slikkage. Mums!
Katarina
splitter

EN GENTAGENDE SUCCES

Folkemødet 2022

Folkemødet finder hvert år sted i uge 22 i Allinge.

På Folkemødet hyldes det danske demokrati og fælleskab med debatter og arrangementer.

Læs mere om folkemødet

BOOK HELE HOTELLET

Hold dit event på Klostergaarden

Vi vil gerne være rammerne om dit næste event eller selskab.

Om det er et firma arrangement, barnedåb, konfirmation, bryllup eller fødselsdag, står vi klar til at give en god oplevelse. Vi har plads til 50 personer, og der er mulighed for at booke hele Klostergaarden.

Du er altid velkommen til at ringe til os, for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende selskab/event.

Book ophold

splitter

DET STARTEDE I 1901

Hotellets historie

Hotel Klostergaarden er Bornholms ældste hotel og har siden 1901 huset gæster fra både nær og fjern.

Hotellet er indrettet i en gammel firlænget gård med kun 50 meter til Østersøens kyst og 100 meter til stranden. Den ligger i et roligt kvarter i Allinges gamle bydel med få minutters gang til centrum.

Klostergaarden er løbende renoveret i årenes løb med respekt for hotellets historie og traditioner. Derfor emmer det gamle bindingsværk og de hyggelige omgivelser og værelser stadig af nostalgi, idyl og ro.

Se vores team

Hotel Klostergaarden