Derfor vil vil gerne byde dig velkommen

Vi elsker Bornholm i almindelighed og Allinge i særdeleshed. Solen, klipperne, naturen, roen og de mange oplevelser, både kendte og ukendte, som hele øen byder på. Og mest af alt elsker vi selvfølgelig Hotel Klostergaarden. Vi glæder os til at dele det hele med dig.

Kontakt os

TEAMET BAG

Personalet på Klostergaarden

Vores værtinde Patrizia og hendes dygtige hold elsker at have gæster, og det kan du mærke, når du bor på Klostergaarden. De vil gøre alt for, at du kan føle dig hjemme og nyde dit besøg på Danmarks dejligste ø.

Udover at hygge om dig hjælper de gerne med tips og tricks til gode oplevelser på Bornholm. Alt sammen for at gøre dit besøg på øen og Klostergaarden til en mindeværdig oplevelse. Hver gang.

Book ophold

splitter

HOTELLETS VÆRTINDE

Mød Patrizia

Vores værtinde Patrizia har arbejdet på hoteller og restauranter i mere end 30 år. Hun sætter en ære i det gode værtsskab, og sammen med sit dygtige hold gør hun alt for, at du kan mærke, hvor meget hun elsker at have gæster.

Patrizias mål er, at du som en selvfølge kommer tilbage til Klostergaarden næste gang, du besøger Bornholm.

Book ophold

splitter

DET STARTEDE I 1901

Hotellets historie

Hotel Klostergaarden er Bornholms ældste hotel og har siden 1901 huset gæster fra både nær og fjern.

Hotellet er indrettet i en gammel firlænget gård med kun 50 meter til Østersøens kyst og 100 meter til stranden. Den ligger i et roligt kvarter i Allinges gamle bydel med få minutters gang til centrum.

Klostergaarden er løbende renoveret i årenes løb med respekt for hotellets historie og traditioner. Derfor emmer det gamle bindingsværk og de hyggelige omgivelser og værelser stadig af nostalgi, idyl og ro.

EN NY START

Nye ejere i 2022

Hotel Klostergaarden har i 2022 fået nye ejere. Fire venner fra Vestdanmark har gennem flere år besøgt Hotellet, og hver gang de er vendt tilbage, er tilknytningen til stedet vokset. I 2022 kulminerede kærligheden til Klostergaarden med, at de købte hotellet af Eddy Britt Knudsen, der har drevet og udviklet det siden 2001.

Nu fortsætter udviklingen, og de fire venners mål er, at endnu flere gæster fra nær og fjern skal opleve den ro, romantik og nostalgi, som de selv er faldet pladask for. De vil med andre ord gerne gi’ det hele videre og dele oplevelserne med dig. Den hyggelige gårdhave, de dejlige stuer og de rolige værelser. De lyse aftener den afslappede atmosfære og det gode værtsskab, som Klostergaarden har dannet ramme om i mere end 120 år. Og de skønne omgivelser, aktiviteter og begivenheder, som hotellet både byder på og er omgivet af. Kysten, stranden, røgeriet, koncerterne … alt det, der gør livet godt. Det er lige her.

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.