Klostergaardens historie

Kontakt os

DET STARTEDE I 1901

Hotellets historie

Hotel Klostergaarden er Bornholms ældste hotel og har siden 1901 huset gæster fra både nær og fjern.

Hotellet er indrettet i en gammel firlænget gård med kun 50 meter til Østersøens kyst og 100 meter til stranden. Den ligger i et roligt kvarter i Allinges gamle bydel med få minutters gang til centrum.

Klostergaarden er løbende renoveret i årenes løb med respekt for hotellets historie og traditioner. Derfor emmer det gamle bindingsværk og de hyggelige omgivelser og værelser stadig af nostalgi, idyl og ro.

splitter

EN NY START

Nye ejere i 2022

Hotel Klostergaarden har i 2022 fået nye ejere. Fire venner fra Vestdanmark har gennem flere år besøgt Hotellet, og hver gang de er vendt tilbage, er tilknytningen til stedet vokset. I 2022 kulminerede kærligheden til Klostergaarden med, at de købte hotellet af Eddy Britt Knudsen, der har drevet og udviklet det siden 2001.

Nu fortsætter udviklingen, og de fire venners mål er, at endnu flere gæster fra nær og fjern skal opleve den ro, romantik og nostalgi, som de selv er faldet pladask for.

De vil med andre ord gerne gi’ det hele videre og dele oplevelserne med dig. Den hyggelige gårdhave, de dejlige stuer og de rolige værelser. De lyse aftener den afslappede atmosfære og det gode værtsskab, som Klostergaarden har dannet ramme om i mere end 120 år. Og de skønne omgivelser, aktiviteter og begivenheder, som hotellet både byder på og er omgivet af. Kysten, stranden, røgeriet, koncerterne … alt det, der gør livet godt. Det er lige her.

splitter

BO PÅ KLOSTERGÅRDEN

Se vores værelser

Vi tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Morgenmad og internet er gratis, og alle gæster kan benytte vores selvbetjenings café.

Se vores værelser