Fra os til dig – mere af Bornholm

Vi elsker Allinge – og resten af Bornholm, og vil gerne dele det hele med dig. Derfor har vi også samlet nogle oplevelsestips, som du måske ikke finder andre steder. Du kan endda bruge nedenstående tips som et dagsprogram.

Book ophold

Uden mad og drikke…

På Hotel Klostergaarden giver vi dig den bedste start på en ny dag fyldt med gode oplevelser. Vi serverer morgenmad fra kl. 8 til 9.30. Hvis du har andre ønsker, er du velkommen til at aftale det med receptionen.

Morgenbadning fra klipperne

Tag din morgenkåbe på, smid et håndklæde over skulderen og gå 200 meter langs vandet mod syd. Her kan du springe direkte i havet fra klippeplatformen og få den perfekte start på en ny dag.

Morgenyoga ved Sandkaas Strand

Gå lidt længere mod syd langs vandet til Sandkaas Strand, hvor der hver morgen er yoga direkte på stranden. Find din indre ro og få ny energi til flere store oplevelser.

Tid til frokost på Nordbornholms Røgeri

Du er midt i Østersøen, og derfor må du naturligvis ikke snyde dig selv for Bornholm kulinariske specialiteter, og især ikke røgede fisk. Nordbornholms Røgeri er både for børn og voksne. Se mere her.

Is på Sandvig Havn

Tag cyklen til Sandvig Havn, hvor du finder de bedste is og den lækreste barista kaffe hos IS Kalas. Nyd det hele og få en ubeskrivelig oplevelse omgivet af klipper og vand.

Slut dagen med mad og musik

Hos Gæstgiveren i Allinge får du den perfekte afslutning på en dejlig dag. God mad med bornholmske råvarer tilberedt på grillen, lækre vine og øl ved langbordene og masser af musikalske oplevelser med kendte, danske kunstnere. På vejen hjem til Klostergaarden oplever du måske den smukkeste solnedgang fra stranden. Læs mere her.