Hold fest på Hotel Klostergaarden

Vi kan hjælpe dig med at arrangere din næste fest og hotellet kan danne de perfekte rammer. Vi har en fantastisk gårdhave, 25 værelser og serviceminded personale.

Kontakt os

FEST PÅ HOTEL KLOSTERGAARDEN

Hold din fest på hotellet

En særlig anledning fortjener en særlig ramme, og midt i Klostergaardens nostalgi har du mulighed for at skabe dine egne minder med en uforglemmelig og festlig dag. De idylliske omgivelser og historiske bygninger giver på samme tid en afslappet og højtidelig stemning på de dage, du gerne vil huske.

Bryllup, barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag eller bare fordi … Når tiden er inde til at samle familie og venner, har du mulighed for at leje hele Klostergaarden og holde en fest, som både du og dine gæster sent vil glemme.

Festen kan foregå både ude og inde. I den idylliske gårdhave kan I nyde solen og suset fra Østersøen, og indenfor, i de hyggelige opholds- og havestuer, er der dækket op til både middag, fest og afslapning.

Klostergaardens værtinde, Patrizia, og hendes professionelle personale sørger for, at I ikke behøver at bekymre jer om andet end at nyde dagen, festen og hinanden.

Festmiddagen sørger vi også gerne for. Alternativt står vores veludstyrede køkken til rådighed for jer, eller for dem I ønsker at få til at tilberede maden.

Når festen er forbi, kan du og dine gæster gå til ro i de 25 værelser med plads til 50 gæster, og næste morgen kan I stå op til Klostergaardens lækre morgenbuffet i verandastuen. Det giver energi til at opleve både Allinge og resten af Bornholm med alt, hvad den fantastiske klippeø har at byde på af natur, kultur og endeløse oplevelser.

På Klostergaarden har du alle muligheder for at gøre din fest til et minde for livet. Både for dig og dine gæster. Vi glæder os til at skabe minder sammen med dig. Ring eller skriv til Patrizia for at høre mere om mulighederne. Vi glæder os til at høre fra dig. Og vi glæder os endnu mere til at se dig.

splitter

Skriv til Patrizia på Hotel Klostergaarden

Navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.