Andre spændende aktiviteter - Uge 28 2022

Kom med til Allinge Jazz uge

Allinge Jazz Festival er Bornholms svar på Copenhagen Jazzfestival og Riverboat Jazz Festival i Silkeborg. Allinge Jazz Festival finder sted i Allinge-Sandvig på nordspidsen af Danmarks skønneste ø – altid i uge 28.

Festivalen startede i 1999 og er siden fortsat med større og større succes. Profilen for festivalen er traditionel jazz, men dog også med afstikkere til den yngre jazz.

Festivalen finder sted på gaderne, torve og på festivalscenen på havnen i Allinge. Alle formiddags- og eftermiddagskoncerter er udendørs – og skulle vejret drille – rykkes der indenfor i et stort telt. Allinge Jazz Festival præsenterer 12-15 orkestre, der alle spiller 2 gange,så du kan nå både at være festivaldeltager og samtidig opleve Bornholm.

Hvert år er byen fuld af glade og forventningsfulde mennesker, som kommer for at nyde musikken, den hyggelige stemning i den dejlige by, der er en perfekt ramme omkring en jazzfestival, og det gode humør, som altid følger med et godt arrangement. Koncerterne på festivalen er gratis – dog undtaget kirkekoncerten i Allinge Kirke.

Dette kan lade sig gøre takket være en massiv opbakning fra byens erhvervsliv, sponsorer og de mange hjælpere, som arbejder gratis og dermed er med til at afvikle Danmarks hyggeligste traditionelle jazz festival.

Besøg Link*

BO PÅ KLOSTERGÅRDEN

Book dit ophold nu

Vi tilbyder enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Morgenmad og internet er gratis, og alle gæster kan benytte vores selvbetjenings café.

Book ophold